Αναστολή λειτουργίας της ΑΣΚΤ και εκ νέου αναβολή των εισαγωγικών εξετάσεων

Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

της Συγκλήτου της Α.Σ.Κ.Τ. για την αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος και την εκ νέου αναβολή των εισαγωγικών εξετάσεων στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Martin MullMartin Mull

 Ανακοινώνεται ότι η Σύγκλητος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (συνεδρία 18.9.2013) έχοντας υπόψη την καθολική συμμετοχή των διοικητικών υπαλλήλων στην απεργία του διοικητικού προσωπικού της Α.Σ.Κ.Τ. και τις ομόφωνες αλληλέγγυες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των ακαδημαϊκών Τμημάτων και των μελών ΔΕΠ (συνεδρία 18.9.2013), διαπίστωσε την αντικειμενική αδυναμία ακαδημαϊκής – εκπαιδευτικής και διοικητικής λειτουργίας του Ιδρύματος, μέχρι και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013. Ως εκ τούτου η Α.Σ.Κ.Τ. βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας. Η Σύγκλητος τελεί σε διαρκή λειτουργία παρακολουθώντας την εξέλιξη των δεδομένων και των γεγονότων και θα προβεί την Δευτέρα μετά τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων σε νέα ανακοίνωση.

Με βάση τα παραπάνω είναι αδύνατη η προγραμματισμένη για τις 23.9.2013 έναρξη διεξαγωγής των εισαγωγικών εξετάσεων στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Οι προαναφερόμενες εισαγωγικές εξετάσεις αναβάλλονται. Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και η Σύγκλητος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών διαβεβαιώνουν για τη διεξαγωγή τους σε χρόνο και συνθήκες που θα εγγυώνται τις προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή τους.

Από την Πρυτανεία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s